Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När natten sover....

När natten
lägger sin
mjuka
sammetsfäll
över
dina tankar
så värmer
stjärnorna
dina drömmar.
Tills solen
viskar
ditt namn
och en ny
dag börjar
igen.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-02 00:24



Bookmark and Share


  Järnkatten
Jättefin, en nattens omfamning...
2011-10-05

  anits VIP
Mycket fint
2011-10-03

  Anya VIP
fint, så som det ska vara.
2011-10-02

  Seglaren
I NattMössan
2011-10-02

  wildah
Det var vackert skrivet!
2011-10-02

  Jakob Drakros
Den är så vacker! :)
2011-10-02

  Elinsomalltid
Åh! Så underbar! Den trollbinder från allra första början! Dina metaforer är jättemysiga. De påminner om min barndom och allt som jag tyckte var magiskt då. ^^ Tack så mycket för att du skrev den. Den är otroligt bra!! :D
2011-10-02

  Ninananonia VIP
jag tycker om denna när natten sover
den är bara så fin :)
2011-10-02

    AA VIP
Fina tankar...
2011-10-02

  HelenaW
Fin..
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP