Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fall & resning - limerick



En slak sak vid Danderyds sjukhus
vars stake mer är som ett "mjukt ljus"
efter sjuksysterns vård
men för doktorn blir hård
får diagnos: Homo Erectus




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-02 09:50



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Limerick får plus
så klart för sån
konstartstart!
2011-10-06

  Ingela Svenson VIP
Instämmer med föregående; Hihihi!
2011-10-02

  Bodil Sandberg
Hihihi!!
2011-10-02

    ej medlem längre
den var konstig :) våt och slabbig. tänker nästan på ett sjödjur
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP