Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10.40 den 12 april 1980 (Ett barndomsminne)

Du var den som hade en förkärlek för de svaga

De svaga som du blev erotiskt upphetsad av

att trycka ner



Men du hade inte räknat med att de svaga

kan känna sig starka och få en förkärlek

för att slå tillbaka



Så när jag såg rädslan i ditt ansikte

sekunden innan min högerfot placerade

sig med en kirurgisk precision över din

mun och näsa

Kände jag att nu är det jag som är

erotiskt upphetsad över att visa att du har

haft så fel



De vuxna greppade tag i mig och sa

att detta jag hade gjort var hemskt

brutalt och fördärvande fel

Men jag bara log och njöt

Njöt över att du alltid skulle vara

den svaga som skulle bli påmind

när du såg mig att det var jag som

gjorde att du hade löständer och

bröt ditt näsben




Fri vers av Lord
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-02 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord