Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl




Jag säger farväl

Farväl till stugan
träden, gräset och mossan

Farväl till gräsklipparen
spaden, krattan, spindlar
mygg och flugdjävlar

Farväl till skogtystnad
ensamro och tankestillnad

Jag stänger dörren
en sista blick inåt
sedan stänger jag dörren

och säger farväl







Fri vers (Prosapoesi) av Lena Krantz
Läst 594 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-02 14:20



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Hej då sommar
vi ses igen?
2011-10-02

  Schackpoeten VIP
Hejdå till sommarstugan ? :-)
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz