Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alfahannarnas framfart förstör för bra män

Du ler, lockar och pratar fint
du bjuder på drinkar till
kvinnor du planerat
dra hem.

I discodunklet du gömmer
din avsikt, då musiken avlöser
varann, lockar din charm
dockor att lyssna på dina
dåliga skämt.

I örat du viskar smöriga
saker, i tanken du redan
fått henne naken mellan
dina smutsiga lakan.

Jakten tar aldrig slut,
leken får dina instinkter
att ruttna, då fel kvinnor
ratar dina äckliga djuriska
rop.
Från man till alfahanne
visas klubban, då
nyandertalaren kryper
fram.

Spriten flödar, liksom
drömmar du splittrar, bara
genom att visa ditt falska
ansikte, du själv beundrar
då spegeln spricker.

Din bild om kvinnan skär sönder
hjärtat, dina instinkter
får dig att skriva upp all
fakta dina tankar för dig till.
Viktiga siffror då sexet räknas
som viktigast.
Skrålande kommer du i
senaste modet.

Aldrig du låter en enda kvinna
komma dig nära. Du vill bara vinna
ditt byte, för att sen skryta
hur bra du är i sängen.

Om du vaknar upp en dag, kanske
du kan se vilken röra du skapat,
allt du missat då krogen tagit över ditt liv
för att vinna en kamp bara
alfahannar ser är mödan stor.




Fri vers av Filosofen2
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-02 16:50



Bookmark and Share


  Ari Viklund
Så sant så sant..
2011-10-02

  Nikolai Jungsin VIP
Så sant som det är sagt..
sen får vi snälla, tråkiga vanliga män ta skiten..
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2