Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig precis som du är.

Om du är ledsen kom till mig då,
om du är glad kom till mig då.
Dela med dig då livets alla skeenden kommer.

Våga öppna upp, jag finns där
våga gråt, jag tröstar
våga visa vem du är jag lämnar dig aldrig!

Vad spelar det för roll vad du gjort en gång?
Vad spelar det för roll hur dina föräldrar var?
Vad spelar det för roll var du kommer från?

Det är den du är nu, som väger bly.




Fri vers (Fri form) av Filosofen2
Läst 334 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-02 23:05



Bookmark and Share


  Karim Mahmoudi Taghana
"våga visa vem du är jag lämnar dig aldrig!"..

Så fint!
2011-10-11

  Ari Viklund
så fina ord
2011-10-05

    ej medlem längre
Dina ord är så stora och starka att de nästan får mig att känna mod att göra sånt jag aldrig skulle våga göra....
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2