Jesaja 55:10-11

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesaja 55:10-11




MARKUS FYRA TJUGOSEX TILL OCH MED TJUGOÅTTA

dina fingrar är i vägen

sluta gräva

låt det gro

det blir vete i ditt ax

du måste låta det bero

sluta peta

sluta påta

bida blott och du ska se

att naturen sköter växten

ge den tid och det ska ske

 

 

LARZ GUSTAFSSON   3/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 992 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-10-03 08:13



Bookmark and Share


    Tea Alex VIP
Jag älskar hur du har bibelanknytning till dina texter. Jag har förresten börjat läsa Bibeln ännu mer nu. :)
2011-10-07

  Mats Henricson
Snyggt !
2011-10-06

    ej medlem längre
Förbli vidöppen
ett gott hjärta
och det sker
sanning i din dikt
2011-10-04

    Sven-Erik Sköld
Mitt i prick, gällande "vetekornets lag", och dessutom lysande uttryckt! Varm applåd! S-E
2011-10-04

  mare VIP
Precis, så är det
2011-10-03

  anits VIP
Så fina och sanna rader
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP