Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän



Ansiktet full av rynkor

som en bok fylld av sagor

Du tar tid för att tala

Årens gång satte spår på ditt hår

Dina ögon lång borta som en stjärna

Din ungdom i ditt hjärta

Dina känslor som en pärla är äkta

Trots all dina år

DU HAR RÄTT ATT FÅ

Värme,

Kärlek,

Omhet,

OCH

Respekt





Fri vers av Shahla Haghi
Läst 338 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-03 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shahla Haghi
Shahla Haghi