Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lyser där du bor

Jag ser hur det lyser upp där du bor

Det skimrar vackert även fast det är

ljust ute idag

Jag tänker på den tid vi hade

Och tobaksröken sticker i mina ögon

Jag vet att grannarna inte tycker om det

Men jag måste låta det ske

För röken döljer de verkliga tårar

Som letar sig ner på min kind

Jag gråter inte av saknad

Jag gråter för att jag misslyckades

totalt med dig

Jag fimpar försiktigt och går in

Där sitter hon som lät ett självförtroende

växa upp inom mig igen

Det är därför det skimrar vackert borta hos dig

För mitt misslyckande gjorde att jag fann den sanna glädjen

men den fanns inte hos dig




Fri vers av Lord
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-03 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord