Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Täckt & avtäckt - limerick

 

Till pojken sa flickan från Bräcke
Jag tror att min gosefilt väck e
Säg kan du måntro
hjälpa mig att få ro
Får jag använda dig som mitt täcke




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-03 22:37



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
;;;bilden av täcke och karl
vipsar förbi småsnuskig men rar!!
kuligt limerickat!!
2011-10-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Underbart rar
vad du kan ka´r!
2011-10-06

  © anakreon VIP
Fick alla gossar den möjligheten finge vi nog beskåda ett veritabelt lem-meltåg!
Calle
fnissar
2011-10-06

  tom boreland
daniel du är en skurk.............
2011-10-04

  lodjuret/seglare VIP
Usch, limerickar är verkligt fantasieggande fräcka, ety de frammanar synen av de inblandade näcka
2011-10-04

    BetweenTheLines
haha-raggreplik,å lite gullig oxå
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP