Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försoning

Försoning är ett vackert ord
Någonting blev brutet
Förlåtelsen träder in
Försoningen helar det brutna
Kontakten åter




Fri vers av Alietha
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-04 00:17



Bookmark and Share


    Lesley
Det är verkligen ett förunderligt ord som är vackert men svårt för det beror på bådas välvilja och hur ofta finns det?
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Alietha