Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drifters

why am I spending time in a home that doesn't feel like mine?
so I drift through dark streets with blistering lungs
and why do I feel so alone?
my heart has gone astray,
again
I still haven't learned a thing
so I hurt myself for ease
because I can't let you be




Fri vers (Fri form) av Rememories
Läst 237 gånger
Publicerad 2011-10-04 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rememories
Rememories