Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Robert De Niro på Törnrosabal

Med en tångsaltad smak på tungan suger
jag i mig segerns sötma
Segerns sötma som skapas inom mig när
jag för mig som Robert De Niro på
Törnrosabal
Jag vet att dessa rader är ren nonsens
som träffar er hornhinna utan vet och sans
Men säg dem tyst för er själva och ni kanske
förstår vad jag vill föra mig själv i ett liv
med stil och klass




Fri vers av Lord
Läst 377 gånger
Publicerad 2011-10-04 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord