Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Må mig ha mer styrka.

Jag ser en ljusstrimma
som försöker ta sig in
under dörren,
men det går inte.

Ljuset kommer inte i genom.
På andra sidan
dörren hör jag
skrik och gråt.

Hur länge ska
jag orka.




Fri vers av Nytid
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-04 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid