Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens färg.

Du målar en tavla

En tavla på mig

Med kärlekens röda färg

Jag smeker

en kudde som du har haft dig nära

Med kärlekens röda färg ~~




Fri vers av Nytid
Läst 366 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-04 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid