Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berätta om dina ömma tår

 

Vad har du med dig

i bagaget

som kan påverka

hur du och jag

har det

 

Har du träffat knäppskallar

eller bara okänslighet

som gjort dig skygg

när du helst av allt

bara ville vara trygg

 

Att du nu bara tar

korta försiktiga steg

tar jag som att du menar

vad du säger

när vi vill följa samma väg

 

Berätta om dina ömma tår

så jag kan kyssa dem hela

och kunna ge dig min kärlek

om jag får




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-04 13:30



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
detta är ju så... så
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström