Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min man





Tycker om din rena, oskyldiga blick

Din milda röst när du talar


Ljudet av din steg skänker mig lugnet som en gåva

Ditt leende våren


Din famn rensar avunden ur mitt hjärta

Din närvaro ensamheten


Ditt ord väcker liv i minnet

Din doft kärleken


Vi blev ett i varandra

Ensamma är vi sårbara.




Fri vers av Shahla Haghi
Läst 438 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-10-04 13:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2011-11-12

  Mats Lundqvist
Man känner lugnet i ett möte mellan två människor. En våg dör ut mot stranden. Detta ljud som symboliserar balansen i kärleken.
2011-11-11

  Lena Själsöga Keijser
så oändligt

vackert
2011-10-06

  wildrose
Åå så vackert! Rörande.
2011-10-05

  aol
moget fint berörande skriftat vännen,
2011-10-05

  Bodil Sandberg VIP
En annorlunda kärleksdikt och då avser jag språket inte så mycket krusiduller - enkla eleganta varma ord - ja superbt!
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Shahla Haghi
Shahla Haghi