Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till minne av Milton


Smattrande regn - spinnande katt


det regnade inatt
vi stod i dörröppningen
Milton och jag
tittade på regnet som föll
i mörkret med tunga droppar
han jamade upprört
och jag sa som det var
det är inte alltid solsken
jag vet inte om han förstod
men vi gick in
lade oss i soffan
och somnade till
ljudet av smattrande regn
och spinnande katt




Fri vers av Lajos-Toth
Läst 480 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-04 14:28



Bookmark and Share


  Mona J.
Fin! Ljudet av smattrande regn och en katt som spinner - ljuvligt rogivande :)
2013-10-29

  Mona J.
Fin! Ljudet av smattrande regn och en katt som spinner - ljuvligt rogivande :)
2013-10-29

  majlis lindberg
Mysigt!
2011-10-06

    Anneli A
Härligt!!
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Lajos-Toth
Lajos-Toth