Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* Vänskap *


Du, det är helt okej...



Jag ser
hur du kämpar
mot smärta så svår
den äter ditt inre
den gör så du blöder
får ärriga sår

jag önskar
jag ägde
förmågan att göra
dig lycklig och hel
ber maktlös om hjälp
så att sjukdomen lämnar
din sargade själ

ett ljus
vill jag vara
för dig i ditt mörker
men räcker jag till
för hur vi än kämpar
så tycks det som ångesten
gör som den vill

men du
jag finns här
och jag håller din hand
aldrig sviker jag dig
och när du nu gråter
jag uttalar orden -
du, det är helt okej












Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 363 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-10-04 17:46



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Helt underbar..

A touch of an angel
helt enkelt..
2011-10-08

    Max Poisé
Kanon Text! - Kort & Gott!
2011-10-06

  Anita Brännström VIP
Så bra....den gick rakt in i mitt hjärta....
2011-10-06

  Järnkatten
Empatin lyser igenom hela texten,
din värme är helar, var så säker :)!
2011-10-05

  Rise Little One
Sanna ord direkt ifrån hjärtat.... Gillar denna mycket
2011-10-05

  Zelogath
Mycket vackert!
Att bara vara
Finnas
För sin vän i både nöd och glada dagar
Att själv vara ett ljus
I mörkret
En utsträckt hand
Tröstande
Applåd!
2011-10-05

  Anna*
Just denna inställning gör det möjligt att vara sann i sina känslor och därmed må bättre. Vi borde bereda detta utrymme för alla i vår närhet och stå kvar när smärtan är som störst för dem utan att försöka trösta, bara tillåta och finnas där! Det är sann vänskap! <3
2011-10-05

  sangel
Så smärtsamt kärleksfullt och omtänksamt. Livets gåva och gräns så väl formulerat för det vi vill men inte bemästrar. Att det enda som finns kvar att ge är närvaro och omtanke. Att dela för att hela
2011-10-05

  Bodil Sandberg
Omtänksamhet och värme strålar ut ur dessa rader! ..VÄNSKAP med stort V!Underbart fint och vackert!
2011-10-05

  Suzy med punkterna
Finns ingen vackrare vänskap än den som sträcks ut med öppet hjärta. Bokmärker för att läsa igen.
2011-10-05

  erkki
Vacker villkorslös empati. Så långt bort från alla "beräkningar" man kan komma. Vackert!
2011-10-04

    ej medlem längre
Stark text !
2011-10-04

  Yrre VIP
Mycket varmt, hoppfull text om äkta vänskap.
2011-10-04

    ej medlem längre
Oändligt vackert, bättre än någon psalm

Bokmärkes
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen