Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovana & tolvsteg - limerick

 

Jo mitt missbruk, sa han från Alger
Jag tar hissen när inte nån ser
Och ja…det är dumt
och inte alls sunt
Men jag har börjat att trappa ner




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-04 19:19



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Tripp trapp trull så bra!!
2011-10-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tjusig stil
för limeriks-
skrivande Du
har god feel!
2011-10-06

  © anakreon VIP
Den va änna go1
calle
2011-10-06

    BetweenTheLines
ja fyndig framförallt med titeln.gillar främst budskapet
2011-10-05

  limerick VIP
Härligt fyndig!
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP