Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borderline

Det är jag.


Människor ser med förundran



På alla mina ärr



Jag avskyr dem och skäms för dem.



Min impulsivitet sätter mig i farliga situationer



Jag är ofta deprimerad


Jag kan gråta så jag tror att jag skall gå under


Jag anses som underlig när jag tror jag är normal



Jag känner mig nästan alltid ensam



Och mina vänner överger mig en efter en



Min sexualitet är passionerad och stark




Jag hoppas på kärlek och bli älskad men alla överger mig en efter en



Ibland går jag in i en manisk fas där jag pratar oavbrutet



Jag kan inte tänka precis som du



Jag tänker ofta med känslolivet



När andra tänker med förståndet




Min vilja kan vara oerhört stark



Och det kan ochså alla mina självmordsförsök vara



Jag är intilligentare betydligt över genomsnittet




Och det som jag fortfarande hoppas på



är att en borderline patient med explosiva drag har



möjligheten att bli fullständigt frisk och fri från sin sjukdom.



Det ska jag bli.





Fri vers (Fri form) av Trazan
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-04 22:47



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
Väldigt självutlämnande.
Tack för att du skriver så ärligt.
Det berör.
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan