Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Sofia
och \"Calorina\"
i mammas mage
frukost på chaffisarnas fik strax utanför Madrid
värmen
redan klockan 7 på morgonen
eller var det tröttheten?
de finaste julgardinerna på vår gata
bron mellan ditt och mitt
där vi stod och skrattade åt tidningsbudet
på väg hem från krogen och diskuterade
Pet Shop Boys och Kate Bush och David Bowie
den köttfärsstänkta väggen
i ditt kök i din första lägenhet i Göteborg
ensamheten
telefonen
trisslotterna
att diska med Dove
lakritsshot i ketchupkopparna på MacDonald´s
och på toaletten nånstans
där du spillde på mina nya byxor
som var beige
picknicken vid vattenverket
när vi alla brände oss i solen
bakfulla i gräset
vakten som tog vår CD-spelare
på Finlandsfärjan när vi hade så kul
och Kent, den där kvällen som blev så magisk
lika vacker som gångvägen till jobbet
som ett sagoland, en trollskog
Collide-a-scope med utsikt över Themsen och billig öl
bara du och jag och alla studenter
breven, Violet Larsson, dusch-dusch
Nacha och Toni
y coche en inglés es Ford
fyra under filten på balkongen den sommarnatten
hur luften liksom blixtrade och knäppte när vi åkte skridskor
söt som en persika på London New York
José, José, José!!!
krypen på sängen och bad trance, Nevermore
kollektivet, festivalerna, festerna
för att inte tala om Öckerö!







Fri vers av marianela
Läst 697 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-10 17:52



Bookmark and Share


    Klonk
Jaa!!! va bra! ...så bra helt enkelt. ..man får en klump i halsen ju =)...en klump av känslor. snyggt ihopsnickrat!!
2006-01-19

  Jessica Ebbesson
Vilka härliga minnen, förmedlade
på ett intensivt och fartfyllt sätt.
Kul att läsa!
2006-01-10

  Christer
Oj vilket potpurri...fragment som går hur bra som helst att limma ihop. Skriven med varm nostalgisk blick.
Nån gång kändes det lite "internt" vilket stängde ute...men en riktigt skön text att läsa.
2006-01-10

  Ola Nilsson
fan, vad kul det är det hära livet!
2006-01-10
  > Nästa text
< Föregående

marianela
marianela