Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lev inte den best som dör



Det bryter ut ormar
ur mina läppar. Ömma
ormar
med gröna tungor. Stiger enorma
träd ur mina handflator; sjungande
ugglor som paraderar
över mina armar.

Runtom finns
brustna kinder vädjande
fingrar de förut
befallande
som inte längre kan nå mig kan
ta mig kan någonting
överhuvudtaget.


Och jag låter dem
mjukna; bli lava, bli
upplöst kött bli
det märkligt
verkliga
i min egen famn.



Över mitt hår
är den strålande natten.




Fri vers (Fri form) av slafs
Läst 700 gånger och applåderad av 24 personer
Utvald text
Publicerad 2012-01-04 22:05



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
...lekande sensuellt... mystiskt målande... böljade fantasifullt... skönt att det finns snälla ormar ( också )...!
2012-04-17

  Tess the mess
snyggt. det känns som om slutorden är fyllda med luft, så man kan andas lättare.
2012-02-06

    Arvida Juni Svenske
Snygga abstrakta betraktelser. Gillar hur slutraden liksom är ett slut och en början.
2012-02-04

    tehdog
Du är störst bäst och vackrast
2012-02-02

    Shush
Väldigt bra skrivet. Orden är en njutning att läsa!
2012-02-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
får Ormgudinnan i sinnet
infaller i dyrkan, som sig bör
2012-01-24

  Nanna X
njutbart! orden, och hur du placerar dem
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

slafs