Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Dina andetag fastnade i mina lungor \" Edt Anna Texten i allmänhet Edt Tina Wretling 9e Januari 2005


Livräddaren


Dina andetag fastnade i mina lungor
Ett liv i revy/ Du var före din tid
Andetag mot min härdade kropp
Du var balansen i mitt liv
Likt en liten kniv/En parkering 04:05 i Tranås
Dina ögon var vackrare än någonsin
Du lämnade mig att dö
Livräddaren

Räknade tårar som du räknar år
Kärlekar som du bytte om höst/vår
Men du kom ur balans
Slickade om dina ömma sår
Blev en rädd jävel utan chans
Ser rädslan i vitögat
Livet har inte ens chans
Du lämnade mig att dö
Livräddaren

Jag vet inte varför
Jag alltid återvänder hit
Dina ögon berättade historier/
Du trodde inte jag fanns
Under huden på ditt svala liv
Lämnade mig att dö
Livräddaren




Fri vers av Wretling
Läst 664 gånger
Publicerad 2006-01-10 19:17



Bookmark and Share


    vilsen
kent kent kent ! (?) wounderbar
2006-01-30

  Nilla E
även om det märks att du älskar och inspireras av jocke bergs textskrivande, så får dina ord ändå en egen prägel. jag älskar att läsa det. och anledningen till att jag inte kommenterat på de senare dikterna, utan först nu.. är väl nog..för att denna är mest kentig hehe. kanske pga titeln, jag vet inte.
men det är inget negativt som du vet.
du klarar det bra, för du håller dig borta från gränsen till plagiat.
du gör det till ditt eget och du gör det bra.
jag gillar det!!

way to go!
2006-01-22

  Sofi
wow. jättefint!
säger som någon annan. mian andetag försvan helt.
du skriver väldigt målande.
2006-01-14

    NoMi F
Mycket mycket djupt och vackert
skrivet av dig.
2006-01-13

  _Qexa
Wow, MINA andetag försvann helt och hållet!:O
Denna var mycket bra, du är en grymmis på att skriva! :)
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Wretling
Wretling