Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssar öppnar stjärnfall

Kärlekens magi öppnar kyssarnas
längtan.

Stjärnfall fyller ögonen då glitter
får hjärtat att hoppa dubbelslag.

Nattens himmel vidgas då
månen leker sina vanliga runda.
Öppnar upp vägen där kärlek kan gå.


Liv växer i urkraften




Fri vers av Filosofen2
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-05 22:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ååh vilken fin!
2011-10-09

  Quasimodo
Precis så, kärlekens väg går över och genom allt, fint här!!!
2011-10-06

    ej medlem längre
Bara titeln är poetisk
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2