Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivet 2009


Överflöd

Jag är det där du kallar överflöd,
det där utan gnista eller glöd
Jag är det där du inte behöver, det där du redan har
det där extra som inte får plats, det där som blir kvar
Jag är det där som är lämnat och överblivet
det där som kastas när man funnit livet

Du är det där jag kallar överflöd
det där med både gnista och glöd
Du är det där jag behöver, det där jag inte har
det där extra man sparar, det där man vill ha kvar
Du är det där som är helt och inte sönderrivet
det där som består när man tappat bort livet




Fri vers av ellenheiman
Läst 393 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-05 23:09



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Ibland kan överflödet vara en lyx
ibland en plåga.
2011-10-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt o bra skrivet
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

ellenheiman
ellenheiman