Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan kommer tillbaka

Ångesten du gav
Stryper mig
Långsamt inatt

Vågorna av oro
Svämmar över i
Mina synapsers
Nervsystem

Kärlek som ej är
Strävan efter dig
Försvinner trevande
Iväg bort från mig

Kärlek som inte blev
Lever kvar inom
Min skuggas innehåll





Fri vers av Mess
Läst 380 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-05 23:41



Bookmark and Share


  coleve
Fintfint!
2011-10-09

    Kina
Känner man efter
Är kanske det där stryptaget
En kram
En påminnelse
Om att minnen
Kan man inte ändra på
Man får sortera i fina lådor
Njuta av det vackra
Och samtidigt kanske inse
Att även det mindre vackra
Gör det hela mer verkligt
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Mess
Mess