Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en natt utan hämningar och jag vill ha dig igen

det var när du tittade in i mina ögon
som du förtrollade min själ

när du tog min hand
som du väckte mitt hjärta

när du pressade din kropp mot min
som din doft trängde in

när din tunga öppnade min mun
som jag glömde verkligheten

när din hand gled innanför mitt linne
som jag blundade och log

när dina fingrar nådde mina bröst
som jag ville ha dig för mig själv

när du lyste av njutning
som jag kände mig lyckad

och det var när vi skiljdes åt
som jag förstod att det inte betydde något

för dig




Fri vers av ellenheiman
Läst 532 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-06 00:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ouch, ruggigt slut efter all livsbejakelse
2013-07-08

  blaite
När din tunga öppnade min mun ! Shit så läckert
2012-09-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
tragiskt slut, men högpassionabel dikt
2011-12-05

    ej medlem längre
Starkt.....rejält starkt
2011-12-02

    lory
oh,oh oh....

BRA,JÄTTEBRA
2011-11-14

  Matilda Linnéa Tinér
oj,

så bra
2011-11-03

  Undine
Känner igen mig mycket i din text. Enkelt och fint förmedlat. Och så jobbigt att behöva uppleva...
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

ellenheiman
ellenheiman