Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina tårar bildar iskristaller på jackan..

Dina tårar bildar iskristaller på jackan,
en ensam flicka alldeles förvirrad i vinterkylan.

Kylan biter sig innanför jackan, skakningar i hela kroppen.
Mössan glömde du hemma, vantarna också.

Du hade bråttom, bråttom att komma därifrån.
Orkade inte höra mera, ville inte se dom.

Du drar in händerna i jackärmarna, huttrar.

fan, kunde de åtminstone inte valt att skilja sig på sommaren?




Fri vers av malunzZ
Läst 588 gånger
Publicerad 2006-01-10 19:33



Bookmark and Share


  Wretling
Ler....allvarlig början med underbart slut
2006-01-10
  > Nästa text
< Föregående

malunzZ