Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i all sin enkelhet....


Mörkaste kvällen



Höstmörkret igår
fick mig faktiskt

att längta efter



snö





Fri vers av Junitvillingen
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-06 09:07



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ja - som ljus i mörker, om än kylslaget...
2011-10-14

  Stjärnöga
Så underbart vackert formulerat..

Ja snön gör mörkret
lite lättare att bära
med alla
gnistrande
snökristallers
ljus..
2011-10-08

  Osvalds_Dotter VIP
Snö är ljuset om vintern...

Men höstmörkret är nära mitt hjärta,

ja hösten är ljus i mitt sinne..

i sin enkelhet ;-)

kramar
2011-10-07

  Peter Olausson VIP
inte riktigt än - vi kan väl tända ljus så länge, när det mörknar där ute!?
2011-10-06

    ej medlem längre
iblandvacker vinter
ser fram emot
men först vill jag uppleva hösten
lite till
2011-10-06

    Max Poisé
Välja mellan snör å regn är nog valet enkelt. Det finns något rofyllt med den mörka perioden (bortsett från Jul då) vi går in i och jag gillar det.
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen