Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuvliga toner från gemenskapen

Nu kommer mörkret tidigare
så hemmen tänds upp och
fångar ljuvliga dofter.

Musikens dova ton når
öronen, då höststädning
pågår.

Då allt är i ordning kan
vänner komma och
äta god mat.

Hettan från grytan ångar
långt ut.
Värmen välkomnar de som
vill. Ingen stängs ute
då andan vägs in i gemenskapen.

Inga etiketter sätts, inga fördomar.
Alla är lika då dörren öppnas.
Tidlösa själar utan tvång att uppfylla
nästa mål.

Just nu är gemenskapen viktig,
just nu är alla närvarande både
till kropp och själ.




Fri vers av Filosofen2
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-06 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2