Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha

Om du var en ballong
och jag tjatade mig till dig
skulle du smita
eller sakta pysa
Eller skulle lättheten och glädjen
finnas kvar
för alltid?




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-06 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg