Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon sjunker

En skicklig idrottare är hon

stark, snabb och smidig

dessvärre är hon inte lycklig

snabbt som vinden ser vi henne springa

hon hoppar och lyfter tungt

hon simmar, men sjunker 

de kraftiga simtagen hjälper henne inte upp

hon drunknar

ingen är simkunnig i sina egna tårar.




Fri vers av Emma Olsén
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-07 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Olsén
Emma Olsén