Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om han bara visste…

Hur många texter som är skrivna i hans namn
Med vilka färger jag tecknat honom
Hur många timmar jag ägnat honom
Funderat fram och tillbaka
Fantiserat
Och ångrat mig

Om han bara visste hur det rös i kroppen varje gång vi var tillsammans
På hur lycklig jag ibland kände mig

Om han bara visste
Att jag hellre är ensam
För jag vill inte ha någon annan

Det var så många saker jag ville göra tillsammans med honom
Men aldrig fick chansen till

Om han bara visste…
Men nu vet han inte

Jag har alltid tryckt undan mina känslor
Stängt in dem i ett trångt skrymsle
Och låtit de eka utmed väggarna

Kanske att de kvävs om jag stänger in dem
Försvinner tillslut
Fast jag vet
Det är tvärtom

Och

Jag ångrar att jag aldrig sa något mer
Vågade släppa spärrarna
Erkänna för mig själv och för honom
Att jag aldrig känt såhär förut

Att tiden tillsammans med honom troligen var den bästa i mitt liv.




Fri vers av romeosjulia
Läst 357 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-08 11:04



Bookmark and Share


  Songbird VIP
Jaa, what to say! Så bra! Bokmärker och tackar för fina enkla ord som sa så mycket! Lite sådär.." Önskar att jag skrivit detta" Tack! :)
2012-01-02

  TT
...denna skulle jag vilja stjäla och sätta "hon" istället för "han"...ryser av igenkännande när jag läser din text...så väl fångat känslan av att ha väntat för länge...att inge ha gjort allt man kunnat göra...gillar mycket och bokmärker denna!!!
2011-10-11

  alrikod
Blev ledsen och glad på samma gång,
jag rös. Grym.
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

romeosjulia