Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemsket, men tyvärr sant ... Fattar knappt det själv, men ingen kan säga eller bestämma hur någon känner




Hemskt, men sant är jag rädd

Min själ får knivhugg

efter knivhugg

 

Stora revor slits upp

 

Töms på lyckan

Allt rinner ut som trögflytande vätska

 

Jag vill gråta, men kan inte

 

Darrar så kraftigt

Så hemskt

 

Hjärtat går på högvarv

Panik. Ren Panik ....

 

Nej, värre än Panik

 

 

 

Rädd

 

Jag blev inte slagen

Hotad

Mobbad

 

Nej ...

 

Jag blev djupt huggen mentalt

Toh större skada en jag trott

 

Och

 

Rädd

Enormt rädd

 

Vill bara gråta floder

Vill hem

 

 

Hemlängtan jag inte ha haft på år

Längtan efter tröst

längtan efter ... Efter ....

 

 

 

 

 

 

Mamma & pappa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mina händer slutar att darra

Hjärtat växlar ner x antal växlar

 

 

Allt blev fel idag, men var denna styrkan kom ifrån vet jag ej

 

Fortafarande

allt det där ovan

 

Men

 

Lugnet jag får av

Musiken

Skrivandet

Djuren

Regnet

 

.....................

 

 

Det är obeskrivlikt

 

Allt är kvar

Darrningarna

Rädslan

Förlusten

 

 

Men ...

 




Fri vers av Black Bird
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-07 23:39



Bookmark and Share


  vargpakten
Bra bildspråk och du förmedlar känslan på ett effektfullt vis. Dock så kan grammatiken slipas till.
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird