Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Älskar Dig





varför inte bara tala

om att jag älskar dig

stärka det som ska orka

kanske målas av oss

på en tom canvas

utan ram för att syboliserar

oändligheten

som sätter de gränser vi skapar

min lilla vän vart du än är sov gott

vad det nu innebär i mörkrets dimma

när dina demoner åter finner liv

i själen din så svart av ångest

jag älskar dig




Fri vers av JLindh
Läst 422 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-08 00:23



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Här ryms mycket kärlek men också tomhet...saknad efter något som var men inte kan fortsätta...mycket känslor i orden, blir berörd...
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh