Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill vara PÅ GRÄNSEN, MITTEMELLAN, BÅDE och MOTSÄGELSEFULL!

Måste man välja?

Livet är val och vela. Vela är livet!
Det är sunt att vela!
Vad är det som gör dig så säker?
Jag har velat...... länge nu.
Jag har strävat efter att vela, tror jag,
jag är aldrig säker.....
men öppen..... nyfiken....frågande!
Velande men bestämd!

Livet är också en strävan. Strävan mot..... Mot? Mot!
Mot målet! Målet? Meningen? Mot mening!

Mitt liv är en velig strävan mot mening?!




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-08 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg