Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helt vanlig kväll


Gräddtårtan står på bordet
Kaffet rykande hett i kopparna

-mmm...
...vad god den var...eller hur?

-Ja

Grädde på din näsa
Skratt

Grädde på min kind
asgarv

-Nej! nej sluta

-Nu ska du få

Krig!

-Okej, okej jag ger mig

Gräddtårta på golvet, på din arm, på din hals

Brottning

-Aj!

Golvläge

-Vänta lite...vi tar en dusch först




Övriga genrer av Therés
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-10 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!