Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2010-04-30


rysk roulette

Motspelaren är vald
med en revolver i hans hand
en sista blick
revolverns kyss

och vi spelar.




Fri vers av revolver
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-08 15:00



Bookmark and Share


  Baystream
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1024055

2011-11-29

  Baystream
kul, har skrivit en med samma titel.. ska se om jag kan hitta den.
2011-11-29

  cilax VIP
spel om värdighet, så känner jag vid läsningen
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

revolver
revolver