Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min älskade, saknade systerdotter


du är blott 15 månader

när jag håller dig i min famn
fylls jag med värme
då växer mitt hjärta
då blir det större än mig

och jag vet inte var jag ska ta vägen

när jag håller dig i min famn
vill jag hålla förevigt
hålla dig trygg

åh, jag saknar dig så

för även,
om du är blott 15 månader
så ger du mig
mer än man någonsin kan begära
du ger mig

liv



älskar dig alltid




Fri vers av ellenheiman
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-08 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellenheiman
ellenheiman