Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud, jag vill bära och sprida

Kärlek är en känsla

Gud, av allting du givit oss är den största gåvan..........................KÄRLEK
Gud, tack för att du gav oss människor gåvan att känna den du..ÄR
Älskling, jag vill ha barn och du som mor till var och .....................EN
Gud, giv mig styrkan för att både sprida och bära denna.............KÄNSLA




Fri vers av Sherry Boy
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-01-11 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sherry Boy