Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svart poesi, eller svart poesi


Svart poesi

Black out poetry

Tolkningsfråga
Nedsvärtad poesi i ljus tanke
Svart poesi från mörk själ

Kanske bara en sida ur livet
Utriven
Nedsvärtad
Lämnat ord upplysta





Fri vers av Vampirida
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-09 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampirida
Vampirida