Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom tillbaka

Mina händer söker fortfarande efter din axel
Mina ögon har slutat fånga blickar
Själen sitter i sin ensamhet och saknar sin frände
Doften av dig här hemma har börjat försvinna med sommaren
Hjärtat har börjat tappa sin älskade rytm
Minnerna av dig ersätts med stunder av en saknad
Dagen är mörk
Natten brokig




Fri vers av Sherry Boy
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-01-11 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sherry Boy