Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mångalen


Hej du Måne
älskad liksom Solen
ditt bleka sken
lyser vår väg i mörka nätter

solen strålar strålar liv
föder liv bränner liv

nattens mörka
bjuder månens bleksken upp till dans
runt runt
skuggbilder av liv




Fri vers av vera gade VIP
Läst 590 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-09 10:57

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Åh, vilken dikt och bildkombination - du måste ha varit här i min mörka öst denna höst - du tog det på kornet!
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP