Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad nyttar det till?


Alla de där orden



Och orden sägs ett och ett
eller svärmvis
svarta oregelbundenheter i tiden
surrande som tambin
den håriga sorten nästan utan ränder
som dansar
dansar ordlöst alla de där orden
ett och ett

Och inget blir sagt som inte redan talats
generationsvis
svarta meningslösheter i tiden
surrande som gravar
den ristade sorten nästan utan repor
i den blanka ytan
reflekterar ordlöst alla de där orden
sorg efter sorg

Så vandrar orden ett och ett
trosvisst
svarta förnumstigheter i tiden
surrande likt flugor
kring de stupade i krig
upprepar ordlöst alla de där orden
ett och ett




Fri vers av korpfjäder
Läst 335 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-09 13:34



Bookmark and Share


    glasa VIP
jo
fortsätt skriva
JAG BEHÖVER DIna ord
de ger
liv
till mig
begriplig
2011-11-07

    ej medlem längre
Ord kan sägas på så många olika sätt men i slutändan betyder det ungefär samma sak
2011-10-16

    ej medlem längre
Tycker denna text är riktigt bra. Intressant skrivet typ :)
2011-10-15

  Anna*
Ingenting är nytt under solen men det känns starkt i varje generation för sig och behöver uttryckas. Applåderar
2011-10-10

  Åsa Gustavsson VIP
Öronen som varit trötta på att höra dem -
de där orden...
kanske har de vilat lite och tar in igen

Personen bakom.
2011-10-09

    ej medlem längre
hur snyggt som helst! och jag tror på att orden inte nyttar till så mycket om de inte föregås eller följs av handling...
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder