Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

f r o s t

 

jag plockar inte frostrosor

dekorerar inte med iskristaller

 

dödlig kan skönhet vara

 

har hållt illusionerna i handen

och med smärta sett dem smälta bort

 

men nej, inte längre, inte nu längre

 

trots glitter i var vintervik

kan kylan få sitt grepp

 

men aldrig utan min tillåtelse




Fri vers av lisa"puzzle"svensson
Läst 517 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-03-02 12:48



Bookmark and Share


  sommarmoln
Insiktsfullt och vackert...mkt tilltalande!
2012-12-12

  Linda CH VIP
Mycket snyggt!
2012-03-03

    bittemi VIP
Vacker text!
2012-03-03

  Jonas Hellström
Vackra rader - men också insiktsfulla.
2012-03-02

  issac.a.m
gillar verkligen de sista raderna ..
Bra skrivet..
2012-03-02

  cilax VIP
sorgligt, kaxigt, vackert
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

lisa
lisa"puzzle"svensson