Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt

Varför är folk så ledsna?
Bygg sig en koja
Känn mig hemlig
Det finns så många
för många olika
vill vara en av dom

en annan

Såg ett stjärnfall i natt
runt tretiden
panikade och önskade att alla ska få leva för evigt och alltid vara friska
sämsta önskningen.




Fri vers av amanda b
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-09 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amanda b
amanda b