Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagom räcker långt

Du gick in i mitt hjärta genom en bakdörr

Jag var inte beredd
och definitivt inte med på noterna

Du var för ung
för vacker
för kraftfull
för skör

Du ville älska mig
men inte som kvinna
utan som en jämlike

en vän

Men jag hånade dig
rev sönder allt det jag fått dig att tro på

det som du redan visste
och som du nu hörde eka tillbaka genom mina texter och kommentarer

Hur livsfarlig är jag inte

När ska jag lära mig att lagom är bra nog

När ska jag sluta med att försöka lära andra hur de ska leva sina liv, när jag har så svårt för att klara av mitt eget...




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-10 10:23



Bookmark and Share


  Anna*
Applåderar länge denna självinsikt som sträcker sig bortom vårt förstånd
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus