Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få älska

Åh, att få älska!

Att få slå sig ned vid brasan och
se ut över älven

Känna din värme och doften av trä som brinner

kåda
knaster
forsens dån

Och i mitt öra
din viskning

nu
och
all tid




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-10 10:27



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vackert i sin längtan, skapar bilder, förnimmer dofter och känner värmens...
2011-12-13

  Jan Widströmer VIP
Ljuv situationsbild.
2011-10-11

  marie-helene
Så vacker....
Jag njuter av orden..
2011-10-10

  Anna*
Oändligt vackert! Precis så! <3
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus