Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting varar för evigt

Ingenting varar för evigt

blott evigheten har den gåvan.

Är du ihågkommen

kan du vara död men ändå levande.

Är du bortglömd

kan du vara levande men ändå död.

Människan är en svår roll att gestalta,

inget manus, inga repliker, ingen sufflör,

improvisation hela vägen.

En kamp utan vinnare,

en kamp full av blod och svett.

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-10 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver